Меган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of

...
Меган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of
Коментари Харесай

Меган забрани на Хари да вижда болния си от коронавирус баща

Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: вече не е подвластна на кралица Елизабет II  Елизабет II Елизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и и оттук нататък явно тя определя правилата вкъщи. Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), от своя страна е истински дженстълмен и изпълнява всяко нареждане на любимата си. Вчера светът научи тревожната новина, че 71-годишният принц Чарлз е заразен със злокобния коронавирус, който е особено опасен за възрастни хора.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2868
Няколко дни по-рано пък стана ясно, че Хари е безкрайно притеснен за баща си и баба си. Ето че част от опасенията му се оказаха съвсем оправдани, но уви, вече е твърде далеч, за да бъде до Чарлз в този тежък момент. Оказа се, че Меган напълно е забранила на съпруга си да пътува, дори и да се върне във Великобритания, за да окаже подкрепа на болния си баща.

Принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус

Припомняме ви, че Хари видя баща си за последно в началото на март, когато с Меган се завърнаха на острова, за да изпълнят последните си ангажименти като част от кралската фамилия.

В момента херцозите на Съсекс са затворени под пълна изолация в имението си във Ванкувър, където живеят със сина им Арчи. Говори се, че двойката е взела изключително строги мерки за сигурността си и контактува с много малка част от персонала си.

Принц Чарлз сега е изолиран в болница и е установено, че се е заразил след среща с принц Албърт, който също е дал положителен резултат, след като е тестван за коронавирус.

Меган е споделила пред близки приятели, че сега Хари се чувства крайно притеснен, дори безпомощен. Той се чувал всеки ден с брат си Уилям и кралица Елизабет. Очевидно тежките времена са ги накарали да заровят томахавките и да се сближат, макар и от толкова голямо разстояние. Хари не спирал да ги уверява, че ще направи всичко, което му е по силите от Канада, за да помогне. И въпреки че в момента страда, той бил щастлив и благодарен на съдбата, че е успял да види близките си преди пандемията, пишат woman.bg.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2868  Още 17 инфектирани с COVID-19 у нас, оздравелите към този момент са 9

Още 17 инфектирани с COVID-19 у нас, оздравелите към този момент са 9  Работодатели и синдикати не се схванаха за компенсацията 60/40 поради ковид Работодатели и синдикати не се схванаха за компенсацията 60/40 поради ковид  МОН сътвори Национална електронна библиотека на учителите МОН сътвори Национална електронна библиотека на учителите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР