Масовото приложение на тестовете трябва да стане с ясното съзнание,

...
Масовото приложение на тестовете трябва да стане с ясното съзнание,
Коментари Харесай

Проф. Свинаров: Няма специфично лекарство, което да подтиска развитието на COVID-19

Масовото приложение на тестовете трябва да стане с ясното съзнание, че може да има фалшиво отрицателни или положителни проби. Това заяви в ефира на БНТ Проф. д-р Добрин Свинаров, началник на Клинична лаборатория и клинична фармакология в УМБАЛ “Александровска”.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8298
По думите му няма специфично лекарство, което да подтиска развитието на този вирус. Но много от нещата по развитието на болестта са ясни и има някакви разработени критерии как да се лекува заболяването.

Завод за авточасти е новото огнище на коронавирус

Що се отнася до хлорихина той заяви, че приема през устата не е достатъчно концентриран. " Изискваните дози са много по-големи и трябва да се внимава да не се увреди организма ", подчерта още той.

" Става дума за състояние на имунната система при среща с вируса. Има две тези - не я стимулирайте, защото тя ще увреди организма и другата е - подсилете я, за да може да се справи. Аз съм привърженици на природосъобразния начин на живот. Витамин Д не действа на вируса, а подпомага на имунната система да работи добре ", каза проф. Свинаров.

Всичко зависи от дозата и от подготовката на организма, подчерта още той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8298  Завод за авточасти е новото огнище на ковид Завод за авточасти е новото огнище на ковид  Мадуро съобщи, че колумбийският президент Дуке е наредил Венецуела да бъде инфектирана с ковид Мадуро съобщи, че колумбийският президент Дуке е наредил Венецуела да бъде инфектирана с ковид  Бразилия с рекордните близо 20 000 новозаразени с COVID-19 Бразилия с рекордните близо 20 000 новозаразени с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР