Мариана Евтимова, родител на две деца и част от група

...
Мариана Евтимова, родител на две деца и част от група
Коментари Харесай

Как трябва да започне новата учебна година?

Мариана Евтимова, родител на две деца и част от група от над 1500 души, заяви пред бТВ, че според нея е изключителна опасна училищната среда.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11453
Тя информира, че децата ѝ ще бъдат 4 и 1 клас.



Според Евтимова особено един първолак няма възможност да се пази по никакъв начин.

Учителят Петър Велков смята, че е редно родителите да имат избор.



Вижте какви ще са мерките срещу COVID-19 в училище

Според Юлиян Петров, председател на синдикат „ Образование “- КТ „ Подкрепа “ заяви, че училищата наистина ще бъдат защитена среда, но напомни, че според експертите няма напълно защитена среда.



" Нека да не лишаваме децата от качествено образование ", заяви той и призова да не се вземат решения в плен на страха. Той напомни, че и учителите ги е страх, него самият го е страх, но трябва да се премине през нея с разум.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11453  Израелска болница тества супер бърз слюнчен тест за COVID-19 Израелска болница тества супер бърз слюнчен тест за COVID-19  Бавария е закъсняла да осведоми 1000 души, че са инфектирани с ковид Бавария е закъсняла да осведоми 1000 души, че са инфектирани с ковид  Вирусолог: Грипът и COVID-19 се предават по един и същи метод Вирусолог: Грипът и COVID-19 се предават по един и същи метод
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР