Малта ще затвори от сряда баровете и нощните клубове в

...
Малта ще затвори от сряда баровете и нощните клубове в
Коментари Харесай

Малта затваря баровете и нощните клубове от сряда

Малта ще затвори от сряда баровете и нощните клубове в отговор на рязкото нарастване на случаите на заразяване с коронавируса, предаде БТА, цитирайки ДПА.

Мярката беше обявена от здравния министър Крис Ферне на пресконференция. Ферне разпореди и да се сложи край на партитата на кораби. Маски ще се носят задължително на всички закрити обществени места освен ресторантите, а събиранията на повече от 15 души на едно място по социални причини е забранено.

В събота Малта, най-малката страна членка на ЕС, отбеляза рекордния брой от 72 нови случая на заразяване, което породи безпокойство, отбелязва ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11530  Ето какъв брой лв. са постъпили в дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за битка с COVID-19 Ето какъв брой лв. са постъпили в дарителската сметка на Министерство на здравеопазването за битка с COVID-19  Хиляди се веселиха на технопарти в Ухан Хиляди се веселиха на технопарти в Ухан  Испания ускори ограничаващите ограничения, с цел да попречи на разпространяването на COVID-19 Испания ускори ограничаващите ограничения, с цел да попречи на разпространяването на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР