Малта забрани от днес събиране на много хора на едно

...
Малта забрани от днес събиране на много хора на едно
Коментари Харесай

Малта върна някои ограничителни мерки заради увеличаване на заразените с коронавирус

Малта забрани от днес събиране на много хора на едно място и въведе задължително носене на маски на обществени места заради рязко повишаване на случаите на заразяване, след като в началото на този месец в продължение на една седмица те бяха сведени до нула, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11276
Днес здравните власти съобщиха за 49 нови заразени, което е вторият най-висок дневен брой от регистрирането на първия заразен на 7 март.

По-строги ограничителни мерки в Англия заради коронавируса

Има и девет нови починали.

Премиерът Робърт Абела нареди да се ограничат събиранията на обществени места и прекият достъп до обитатели на старчески домове, като посетителите трябва да стоят зад плексигласови прегради. Събиранията се ограничават до 100 души на закрито и 300 на открито.

В по-малките пространства се въвежда ограничение от един човек на 4 кв. м.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11276  Болничните кревати за пациенти с Covid-19 в Софийска област са задоволителни Болничните кревати за пациенти с Covid-19 в Софийска област са задоволителни  По-строги ограничаващи ограничения в Англия поради ковид По-строги ограничаващи ограничения в Англия поради ковид  Европейски Съюз промени още веднъж листата с непознати страни, чиито жители да бъдат допускани през границите Европейски Съюз промени още веднъж листата с непознати страни, чиито жители да бъдат допускани през границите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР