Македонският бизнесмен Горан Любеновски, собственик на една от новооткритите баничарници

...
Македонският бизнесмен Горан Любеновски, собственик на една от новооткритите баничарници
Коментари Харесай

Благоевградчанка си купи вкусен кроасан и остана ужасена от пълнежа му

Македонският бизнесмен Горан Любеновски, собственик на една от новооткритите баничарници в Благоевград, пробутва закуски без вкус и с буболечки на клиентите си, пише Pirinsko.com, позовавайки се на възмутени потърпевши.

„ Преди два дни закупих закуска от въпросната баничарница. Беше тъмно, у дома нямах нищо за ядене, а баничарницата все още работеше и въпреки късния час имаше доста закуски на витрината. По принцип избягвам тези храни, но в случая баничките, въпреки късния час и всичко останало изглеждаха изключително изкусително и не можах да им устоя. Тъкмо бях подминала баничарницата, когато все пак реших да се върна и да си купя една закуска. Взех обаче и за сина ми, който ме чакаше вкъщи. За мен – любимото ми – кроасан със шоколад, за него – македонски бюрек. Тъй като живея наблизо реших да споделя удоволствието от храната направо у дома и двамата с детето да похапнем заедно. Какво бе учудването ми обаче, когато разчупих закуската си – и буквално в средата и намерих тлъста буболечка.



От шок и ужас, не можех дори да викна, седях като онемяла пред иначе апетитния кроасан, който освен шоколад имаше и буболечка в него. Когато се освестих на момента изхвърлих закуската, не позволих и на сина ми да изяде неговата. Преди да направя това обаче я снимах, и сега възнамерявам да отнеса снимките и в Агенцията по храните, както и в РЗИ в Благоевград.



Не стига всичко друго, ами когато купих закуските, не ми бе издаден и касов бон за покупката, въпреки че поисках такъв. Момичето зад щанда любезно ми отговори, че не може да ми даде, тъй като вече е отчела касата си и шефът и забележете - изрично наредил повече касови бончета, въпреки клиентите да не се издават. Тръгнах си без да споря, не обърнах внимание на това, после обаче когато се „ наядохме” със закуските взех твърдото решение повече да не мълча. Снимах ги и отново се върнах в баничарницата да ги покажа, но за съжаление, тя вече беше затворена”, огорчено разказа потърпевшата.



По думите й става въпрос за баничарница, намираща се на бул. „ Джеймс Баучер” в Благоевград.

Репортер на медията отиде на място, за да провери ситуацията. След като закупи произволно избрана закуска, помоли за касов бон, който обаче отново бе ОТКАЗАН със същия мотив, като на потърпевшата от предната вечер.

Бърза справка сочи, че заведението за хранене официално се води на съпругата му – Анета Любеновска, но всъщност именно Горан е този, който коли и беси там. Фирмата има вече и няколко наложени глоби и от Инспекцията по труда в Благоевград, заради купища нарушения. В някой от следващите си материали по темата, екипът ни ще информира читателите си своевременно за тях.

Горан Любеновски освен в Благоевград е съдържател и на баничарници в Сандански и Гоце Делчев, където има и хлебопекарна. В бизнеса си е впрегнал цялото си семейство, разкриват близки до него.

Очаквайте скоро и още пикантни подробности по скандалната тема, защо и откъде предстои да разберем!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР