Макар че със сигурност е една от най-богатите жени у

...
Макар че със сигурност е една от най-богатите жени у
Коментари Харесай

Лили Иванова дава по-малко от 2 лв. за вечерята си

Макар че със сигурност е една от най-богатите жени у нас, Лили Иванова води живот, по-скромен от този на редова пенсионерка, коментира HotArena.
Естрадната примадона е пословична с това колко много внимава с храната си. Вечерята на изпълнителката не включва нищо друго освен най-обикновени бисквити с минимално количество захар и най-разпространения сезонен плод в момента – грозде, но не повече от една чепка.
Храната на Лили се доставяла лично от нейния шофьор, който след като напазарувал, я отнасял на изгладнялата звезда за вечеря. Певицата обаче не излапвала на един път бисквитите и гроздето. Хранителните запаси ѝ стигали за няколко дни. Простата аритметика показва, че Лили харчи по-малко от 2 лв. за вечерята си.
Освен, че води спестовен начин на живот, има още една причина вечерята на примата да е в толкова минимално количество.
На 25, 26 и 27 октомври Лили готви грандиозни концерти за най-верните си почитатели в Зала 1 на НДК. Звездата си е поставила за цел да изглежда в блестяща форма на събитието и не иска да качва нито грам върху себе си. Заради строгата си диета с обикновени бисквити и грозде, Лили буквално се е стопила и прилича на манекенка с теглото си от 42 килограма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР