Майката на невръстната провокаторка Сузанита – Шенай, вече притежава професионална

...
Майката на невръстната провокаторка Сузанита – Шенай, вече притежава професионална
Коментари Харесай

Майката на Сузанита с нова професия

Майката на невръстната провокаторка Сузанита – Шенай, вече притежава професионална шофьорска книжка, която й дава право да шофира тежкотоварни камиони и тирове. Съпругата на популярния певец Орхан Мурад взела изпита от раз, без да направи нито една грешка. Инструкторът й толкова се възхищавал от уменията й зад волана, че непрекъснато я хвалел. Стигнало се до там, че да я дава за пример на останалите курсанти, наричайки я „ отличничката на курса”.

В пловдивската „ Автошкола ГГГ” всички познавали известната дама . И макар че била блондинка, тайно се възхищавали на умението да попълва безгрешно тестовете и да кормува с умение, на което биха завидели мъжете в групата.

„ Инструкторът ни Георги Георгиев е невероятен професионалист. Беше достатъчно търпелив да ни обяснява, показва, обучава и кара да правим по няколко пъти едно и също упражнение. Има голяма разлика в карането на кола и на камион. Но пък аз имах такъв мерак да карам тир, че бях готова на всичко, за да се представя добре . Често се шегувах пред приятелите си, че ще карам край града, да бъдат внимателни, да ни ги срещна с камиона. Обучавах се основно на МАN. В началото много се радвах – карах як и голям камион, който пердашеше по улиците. Първите 200 метра ми бяха най-интересни, после започнах да свиквам, защото слушах гласа на инструктора си и следвах напътствията му. Отварях прозореца на камиона и виках към шофьорите на коли: „ Карайте винмателно, че идва Шени”. Най-трудно ми беше да се науча да минавам под Железопътния мост в Пловдив, но и това научих. Мога и да пея, и понякога го правя по време на изява на Орхан, но ви уверявам, че в шофирането съм по-добра. Гордея се, че мога да карам машини с тегло 3500 килограма, плюс прикачено ремарке към тях – 7 тона, ако се налага”, отсича Шенай. Курсът продължил почти месец, а от там насетне майката на Сузанита не била решила дали ще ползва тапията, която толкова искала да притежава

Впрочем, Шени била единствената жена, мераклийка за тираджийка в града под тепетата. Тази професия от край време се смята за мъжка, защото предполага пътуване по Европа и Русия, нощувка в самия камион на специални паркинги, навъртени стотици километри и още куп неудобства, към които дамите трудно се приспособяват. Обикновена си шофьорска книжка г-жа Мурад изкарала малко след като правилника за движение й позволявал – някъде към 19-ата си годишнина. Пак я взела от раз. Обичала да ползва автомобила си и непрекъснато въртяла гуми из страната. След връзката си Орхан влязла в ролята на негов личен шофьор. Той й имал пълно доверие, защото виждал, че върти гуми с лекота и може да преценява ситуацията по трасето.

Запознати с бизнеса на Шени твърдят, че нищо чудно дамата сама да пътува до чужбина с камиона, за да го товари със стока. От години красивата половинка на изпълнителя на „ Хиляди слънца” върти бизнес с детски и бебешки дрешки. Г-жа Мурад има собствен бутик, който е един от най-оборотните в града, радва се на постоянна клиентела, защото стоката е изключително качествена, внос от популярни фирми в чужбина. Госпожата прескачала по дела и до съседна Турция, където също въртяла успешен алъш-вериш, пише " Уикенд ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР