МВнР публикува актуална информация за социалните мерки в Кипър във

...
МВнР публикува актуална информация за социалните мерки в Кипър във
Коментари Харесай

Ето как живеещите в Кипър българи могат да кандидатстват за специални обезщетения заради COVID-19

МВнР публикува актуална информация за социалните мерки в Кипър във връзка с коронавируса и как може да се кандидатства за специални обезщетения.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3432
Служителите в частния сектор и самостоятелно заетите лица могат да кандидатстват за специално обезщетение в отговор на последствията от пандемията на коронавирус. Заявленията за получаване на всички видове обезщетения се подават само по електронен път на следния адрес - www.coronavirus.mlsi.gov.cy.

Кипър въведе нови по-строги мерки и наложи комендантски час

Към всяко обезщетение е приложено съответното решение на Министерството на труда, социалните грижи и социалното осигуряване, в което подробно са изброени критериите за получаване на помощта. Критериите за достъп са изброени също така и в самото заявление. По информация на кипърското Министерство на труда, социалните услуги и социалното осигуряване, всички граждани, пребиваващи с легален статут в Република Кипър и които са преустановили работа след решение на държавен орган, следва да подадат заявления за съответния вид обезщетение. От Министерството на труда, социалните услуги и социалното осигуряване предоставят практически съвет към всяка форма на заявление да не се забравя да се изпрати и формата за данни на лицето и неговата банкова сметка.

Конкретна информация относно подаването на заявленията може да се изиска на национален телефон 1433 от понеделник до петък от 08:00 до 18:00 часа.

Повече подробности могат да се намерят на сайта на МВнР на адрес https://www.mfa.bg/embassies/cyprus/news

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3432  Германия е подготвена за упования напън върху интензивните отделения Германия е подготвена за упования напън върху интензивните отделения  Солени санкции за препълнени рейсове в Пловдив поради ковид Солени санкции за препълнени рейсове в Пловдив поради ковид  Туркменистан забрани Туркменистан забрани " ковид "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР