Лора Крумова има странна фиксация върху Пейо Яворов, точно както

...
Лора Крумова има странна фиксация върху Пейо Яворов, точно както
Коментари Харесай

Лора Крумова обсебена от Яворов! Ето защо

Лора Крумова има странна фиксация върху Пейо Яворов, точно както известната ѝ съименница Лора Каравелова – съпруга на големия поет от миналия век. Това личи от имената, които водещата е избрала за децата си – синът ѝ е Явор, а новородената ѝ дъщеря - Мина. Имената в семейството точно копират най-известния любовен триъгълник в историята на българската литература – Яворов, Мина и Лора.

До преди две седмици никой не подозираше, че звездата на Нова тв, която винаги изглежда хладнокръвна и спокойна, има слабо място, още по-трудно някой можеше да предположи за обсебване и то точно от поет като Пейо Яворов. След като обаче на 5 септември се роди дъщеричката ѝ, а водещата на „ Събуди се” ѝ даде името Мина, стана ясно, че има нещо странно в Лора. Журналистката очевидно е избирала имената на децата си според личната история на поета-класик от началото на 20-и век, изхождайки от факта, че самата тя носи името на неговата съпруга. Не е изключено да припознава дори себе си в образа на фаталната Лора.

Благодарение на това в момента всички в Нова тв взимат на подбив звездната си колежка, коментирайки, че може би няма баби и дядовци, на които на кръщава наследниците си, затова се е обърнала към литературната класика. Другото, което се говори в телевизията, е че Лора е сложила под тежък чехъл мъжа си Сотир, щом си позволява да кръщава децата само с оглед на собствените си желания. „ Човекът явно е на принципа „ Мир да има” и е съгласен на всичко, което му наредят”, смятат колегите на Крумова. Според тях, в дома на водещата истинският мъж е самата тя. Единствените права на половинката ѝ били да слуша жена си и да изпълнява поръчките ѝ, пише " Уикенд ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР