Ловкият фокусник, който сви Ролекс за 90 бона пред очите

...
Ловкият фокусник, който сви Ролекс за 90 бона пред очите
Коментари Харесай

Изплуваха горещи разкрития за изтупания фокусник, свил рекордно скъп "Ролекс" от "Витошка"!

Ловкият фокусник, който сви " Ролекс " за 90 бона пред очите на продавач и охранител на пъпа на София, е румънец. Той има почне четири самоличности и е обвинен за издирване от пет държави, съобщава " Телеграф ".

Това разкриха криминалисти. Румънецът е пуснат за издирване от Интерпол, но към момента властите удрят на камък. Удара в София чужденецът направи в края на м иналия месец от магазин на бул. " Витоша ".

Той успя да измами продавача и охранителя, да ги разсее и да си тръгне напълно спокойно със златен " Ролекс " за 90 000 лева. Крадецът е засечен към момента с 4 различни самоличности.

" Той никога не влиза в една държава с едни и същи паспорти. Сменя ги, затова е засечен и с различни документи за самоличност ", коментираха полицаи. Справка на Интерпол показа, че ловкият фокусник е обявен за издирване освен у нас, но и в Италия, Швейцария, Австрия, Сърбия, Румъния.

Въпреки усилията на полицаите и обмена на данни, бандитът все успявал да се измъкне между капките. Единственото, което се знае към момента е, че румънецът е на 41 г. и е висок 160 см. Винаги ходи елегантно облечен със златни накити, демонстрира лукс и платежоспособност.

Най-интересното според криминалистите е, че той краде само и единствено часовници от марката " Ролекс ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР