Лили Иванова има страхотно излъчване и е огромна привилегия да

...
Лили Иванова има страхотно излъчване и е огромна привилегия да
Коментари Харесай

Разкритие! Един от най-близките хора до Лили Иванова разказа сензационни неща за певицата, които никой досега не е знаел!

" Лили Иванова има страхотно излъчване и е огромна привилегия да работиш с човек като нея ". Tова заяви в ефира на Нова тв тонрежисьорът Ангел Попов, който години наред работи с емблематичната певица.

" Освен, че те грабва, може и да те дистанцира, но вълнението е страхотно, не мога да си обясня защо така става. Тя се дразни като казват, че е мегазвезда или суперзвезда ", разкри Попов.

" 27 години работя с Лили Иванова, не е имало концерт, който да е минал без мен. Много сме близки, тя промени целия ми живот. Научил съм огромно количество неща.

Тя винаги е била първа. Първа направи концерт в " Арена Армеец ". Жестоко рискува по всички линии. Имаше един много труден период, когато започнаха инфлациите и хората нямаха никакви пари.

Ние пътувахме и правихме концерти за дребни пари. Тя се връщаше дори без пари, имало е моменти, в които е доплащала. Тя е изключително прозорлива и умна " посочи още тонрежисьорът.

Цялото интервю вижте във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР