Лили Иванова е излъгала над 12 000 почитатели, които напълниха

...
Лили Иванова е излъгала над 12 000 почитатели, които напълниха
Коментари Харесай

Пак упрекват Лили Иванова, че пее на плейбек

Лили Иванова е излъгала над 12 000 почитатели, които напълниха трите й концерта в зала 1 на НДК миналата седмица. Примата рекламираше изявите си с трите си нови песни, в една от които участва световноизвестен музикант, пише " Телеграф ".

Феновете очакваха, че ще го видят до нея на сцената, но вместо това чуха изпълнението му на плейбек, което породи съмнения дали останалите песни в рецитала са изпети и изсвирени на живо.

„ Мигът на любовта “ е песента, в която участва Жилберто Перейра, той е един от най-популярните изпълнители на танго репертоар и ученик на Астор Пиацола “, се казва в рекламно прессъобщение, което изпратиха спонсорите на 79-годишната звезда.

„ Почувствах се излъган, тъй като билетите са по 150 лева. Чу се едно акордеонче в песента, но на сцената нямаше такъв инструмент. Дали и нейният глас не е бил записан, както на много други нейни концерти в НДК през годините. На всичко отгоре лъже, че тя е първата, която пее три поредни вечери в тая зала, а петилетка по-рано го направи Николина Чакърдъкова “, ожали се един от присъствалите почитатели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР