Лекувам се 12-ти ден от COVID-19 без никакви тежки симптоми

...
Лекувам се 12-ти ден от COVID-19 без никакви тежки симптоми
Коментари Харесай

Николай Бареков: Лекувам се 12-ти ден от COVID-19, пия два антибиотика, за да прескоча трапа

Лекувам се 12-ти ден от COVID-19 без никакви тежки симптоми (освен хрема и сухо гърло в началото), но съм с пневмония - вкъщи. Това написа в профила си във Фейсбук бившият евродепутат и журналист Николай Бареков  Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

" Не съм отишъл да създавам хаос из болниците и да легна на леглото, вместо някой истински нуждаещ се, макар че очевидно състоянието ми би го позволило...А съм " як като бик ", както вика народът. Пия два антибиотика и Маларон (препарат против малария - бел. ред.) вече 10 дни, за да прескоча трапа, както пък викат лекарите. Но състоянието не е розово ", сподели той.



" Двама най-близки от семейството ми (единият от които много млад) лежат в никак не леко състояние с пневмонии в две болници в София. Не съм точно аз човекът на когото всеки слабоумник ще обяснява, че нямало вирус. Освен, че го карам яката и пламна семейството ми, чета много и то не в социалните мрежи! Също така смятам, че малоумниците около нас, които вярват в дебилни конспиративни теории из Фейсбук, са доста по-малки вредители от неадекватните действия на правителството от март месец и сега!!! ", не скрива възмущението си бившият евродепутат.

" Не ставайте движеща сила на изкуствения хаос, който властите умишлено подклаждат. Общестената простотия и истерия са хранителна среда за аморалните политици ", предупреди Николай Бареков  Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.



Лекувам се 12- и ден от Ковид без никакви тежки симптоми (освен хрема и сухо гърло в началото), но съм с пневмония -...
Публикувахте от в Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13660  Гръцкият министър председател разгласи нови ограничения за битка с пандемията Гръцкият министър председател разгласи нови ограничения за битка с пандемията  Вижте заповедта на министър Ангелов за намаляването на броя на посетителите в нощните заведения Вижте заповедта на министър Ангелов за намаляването на броя на посетителите в нощните заведения  Чешкото държавно управление желае военни лекари от Европейски Съюз и НАТО да се включат в битката с епидемията в страната Чешкото държавно управление желае военни лекари от Европейски Съюз и НАТО да се включат в битката с епидемията в страната
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР