Лекият автомобил на маникюристка е изпотрошен пред дома й, тя

...
Лекият автомобил на маникюристка е изпотрошен пред дома й, тя
Коментари Харесай

Красива маникюристка проплака след съсипаната си кола: Живея в страх да не ми навреди…

Лекият автомобил на маникюристка е изпотрошен пред дома й, тя подозира, че това е отмъщение от бившия й приятел, съобщава Struma.bg. Иванка Грошкова паркирала автомобила си “Опел” на ул. “В. Априлов” в Сапарева баня, където живее. Тя работи в салон за красота в София и през уикенда се връща в родния си дом в Сапарева баня. В неделя сутринта открила опела си със счупени предно и задно стъкло и подала жалба в полицията.

Ето какво разказа тя:

“Почти съм сигурна, че стъклата на автомобила са счупени от мой бивш приятел. Името му няма да назова, ще кажа само, че е от Сапарева баня. Имахме за кратко дружба с този мъж, но връзката ни не вървеше добре и аз реших да я прекратя. Той не можа да понесе раздялата и започна тормоз, непрекъснато ми звъни по телефона. Открива ме на местата, където ходя, и ми вдига скандали. Нещата загрубяха и добиха застрашителни размери. Живея в страх да не ми навреди. Уплаших се и подадох жалба в полицията срещу него за ежедневния тормоз. Преди дни от съда му издадоха забранителна заповед да ме доближава и подозирам, че за да си отмъсти, е счупил стъклата на автомобила ми”, заяви Ив. Грошкова.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Разпитан е мъжът, който според потърпевшата е счупил стъклата на автомобила й.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР