Лекарка от Букурещ разказа, че е бил изгонена от наемодателя

...
Лекарка от Букурещ разказа, че е бил изгонена от наемодателя
Коментари Харесай

Хазяи изгониха лекарка, за да не донесе коронавирус

Лекарка от Букурещ разказа, че е бил изгонена от наемодателя си, защото можело да донесе коронавирус, съобщава информационният сайт Зиаре, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4590
" На 31 март ми позвъни събственика на апартамента и ми каза, че е по-добре да напусна, защото съм лекар, работя и в болница, и е започнала борба за оцеляване, а те се страхуват, че ще им донеса коронавирус. Казах им, че там, където работя, няма нито един потвърден случай, че съм се тествала, че нямам симптоми, нито температура. След два дни ми изпратиха съобщение с искане за отговор ", разказа лекарката пред телевизия Диджи 24.

Екип от румънски медици замина за Италия

Сестра от интензивното отделение на окръжната болница е преживяла нещо подобно. Тя поискала да се премести в друг апартамент, собственост на семейството, за да предпази близките си. Съседите от блока обаче протестирали и поискали от нея да остане със съпруга си и децата си.

Друга сестра от град Галац разказа във Фейсбук, че има проблеми със съседите си, заради това че работи в болница. Жената разказа, че съседи хвърляли хлор по вратата на апартамента ѝ, а веднъж била изгонена от магазин.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4590  Почина 36-годишен мъж с позитивна проба за COVID-19 Почина 36-годишен мъж с позитивна проба за COVID-19  Изследване слага под въпрос изгодата от затварянето на учебните заведения поради ковид Изследване слага под въпрос изгодата от затварянето на учебните заведения поради ковид  Израел разгласи за наложително носенето на маска на публични места Израел разгласи за наложително носенето на маска на публични места
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР