Лекар и медицинска сестра са сред шестимата нови заразени с

...
Лекар и медицинска сестра са сред шестимата нови заразени с
Коментари Харесай

Лекар и медицинска сестра са сред новите заразени с COVID-19 в Добричка област

Лекар и медицинска сестра са сред шестимата нови заразени с COVID-19 в Добричка област през последното денонощие, съобщават от Областния координационен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10834
Двамата медици от болничната помощ са в изолация и се лекуват у дома, посочва секретарят на щаба д-р Светла Ангелова.

Още един пациент с COVID-19 е починал в болницата в Добрич

Останалите четирима нови носители на вируса - на възраст от 22 до 70 години, са приети в болница за лечение. Част от тях са в COVID-сектора в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, а други - в инфекциозната клиника на Университетската болница " Света Марина " във Варна.

Според данни от единния информационен портал, от началото на епидемията в Добричка област вече са регистрирани 204 заразени с коронавирусна инфекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10834  Седемхилядният Фъджет е първият град под карантина в Румъния Седемхилядният Фъджет е първият град под карантина в Румъния  Учени потвърдиха способността на кучетата да надушват ковид Учени потвърдиха способността на кучетата да надушват ковид  Заради болест с ковид близо 500 души са карантинирани в немска плантация Заради болест с ковид близо 500 души са карантинирани в немска плантация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР