Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от

...
Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от
Коментари Харесай

Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за ролята на Клеопатра

Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от най-желаните роли в Холивуд - на Клеопатра, съобщи в. " Дейли Стар Сънди ".
Римейкът на филма ще е с огромен бюджет. Анджелина Джоли води преговори с продуцентите от " Сони " за ролята от месеци.
Лейди Гага също има претенции за нея след огромния успех на филма " Роди се звезда ", с който дебютира в главна роля.
" Клеопатра е известна като Кралицата на Нил. Елизабет Тейлър се утвърди като кралицата на Холивуд с тази роля във филма от 1963 г. - каза неназован източник от " Сони ". - Логично е, че който и да получи ролята, ще се радва на еднакво високо положение в киноиндустрията. "
Филмът Клеопатра " навремето печели четири награди " Оскар ". Връзката на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън по време на снимките предизвиква скандал и засилва любопитството. По-късно те се женят и развеждат два пъти.
Навремето филмът е определян като " епична историческа драма ", но продуцентите от " Сони " сега подготвят " неприличен, кървав политически трилър, представен от женска гледна точка ".
Възможно е Анджелина Джоли и Лейди Гага да се окажат толкова близо на финала, че да се наложи и двете да се явят на прослушване. Това се случва рядко на звезди от тяхната категория " А ".
Анджелина Джоли е лауреатка на една награда " Оскар " за " Луди години " и три " Златен глобус ". Лейди Гага има шест награди " Грами ", три БРИТ и една " Еми ". Тя спечели и " Златен глобус " за песен.
Личният живот на Анджелина Джоли е по-объркан. Тя е на 43 години и се развежда за трети път. Има шест деца, три от които осиновени. Лейди Гага е на 32 години и тази година ще сключи брак с агента си Кристиан Карино.
Състоянието на Анджелина Джоли се оценява на 125,3 милиона британски лири, а на Лейди Гага - на 215,3 милиона лири.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР