Към момента в Монтанско има 18 доказани случая на заразени

...
Към момента в Монтанско има 18 доказани случая на заразени
Коментари Харесай

В Монтанско има 18 случая на заразени с коноравирус, под домашна карантина са 487 души

Към момента в Монтанско има 18 доказани случая на заразени с коронавирус, а 487 души са поставени под карантина, обявиха от Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Монтана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3808
Повечето от заразените са участвали в честване на 70-годишнина в Лом на 29 февруари т.г. - 15 души. Част от тях живеят в София, а останалите са в Лом и село Василовци в община Брусарци. Двама от участниците в банкета - съпрузи за 66 и 74 години от Василовци починаха в болница " Пирогов " в София и станаха първите жертви на вируса у нас. Всички останали са в стабилно здравословно състояние, като само двама са настанени в болници в Монтана и Лом, а останалите са на домашно лечение.

Шестима души нарушиха карантината си в Софийско

РЗИ и личните лекари следят поставените под домашна карантина. Правят се проверки дали тя се спазва и до момента в региона са образувани 17 досъдебни производство срещу хора, които са я нарушили, обявиха от РЗИ в Монтана.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3808  Депутатите се събраха на ексклузивен Председателски съвет Депутатите се събраха на ексклузивен Председателски съвет  457 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 457 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  Работодателите би трябвало да лимитират до най-малко директните контакти сред работещите Работодателите би трябвало да лимитират до най-малко директните контакти сред работещите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР