Към РЗИ Хасково е постъпила информация за положителен случай за

...
Към РЗИ Хасково е постъпила информация за положителен случай за
Коментари Харесай

18-годишен е новият случай на COVID-19 в Хасковско

Към РЗИ Хасково е постъпила информация за положителен случай за коронавирусна инфекция на територията на област Хасково. Това съобщиха от Областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10383
Касае се за момче на 18 години от община Ивайловград, чиято проба е взета извън областта. Момчето е в добро общо състояние.

След отчетения положителен резултат той се е прибрал в родния си дом да изкара предписаната му карантина. Контактните му лица са издирени и са поставени под карантина.

Вижте къде са новите болни от коронавирус в страната

Очаква се днес да настъпи корекция в Националната информационна система и момчето да бъде прехвърлено към случаите за област Хасково.

Междувременно днес е първият ден от многото насам, в който в Кърджали не се отчита положителна проба за коронавирус. Един нов случай има в Смолян.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10383  В лечебните заведения в Кюстендилска област от ковид се лекуват 15 души В лечебните заведения в Кюстендилска област от ковид се лекуват 15 души  Русия заяви за 6500 нови случая на ковид Русия заяви за 6500 нови случая на ковид  Член на ИБ на Българска социалистическа партия е с позитивна проба за COVID-19 Член на ИБ на Българска социалистическа партия е с позитивна проба за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР