Кубрат Пуев обяви, че ще дари половината от хонорара си

...
Кубрат Пуев обяви, че ще дари половината от хонорара си
Коментари Харесай

Кубрат Пулев дарява половината от хонорара си от мача с Джошуа за борбата с COVID-19

Кубрат Пуев обяви, че ще дари половината от хонорара си от мача с Антъни Джошуа на медиците в битката с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4188
Българският боксьор даде интервю за германския таблоид Билд, в което говори за предстоящия мач за световната титла в тежка категория с Джошуа, както и за ситуацията в България около пандемията.

Пулев за коронавируса: Светът не знае какъв катаклизъм го очаква

Мачът Пулев - Джошуа трябваше да се състои на 20 юни, но е отложен заради коронавируса. Според информации хонорарът на българина за срещата е около 3 милиона евро, отбелязва БТА.

" Искам да сляза от ринга като първия български шампион в тежка категория след победа срещу световния шампион Антъни Джошуа. Готов съм мачът да се проведе и без публика, тъй като големите приходи идват от телевизионните права. В България всичко затвори по-рано отколкото в Германия. Почти не излизам от вкъщи. В залата за тренировки сме само аз и брат ми и чистачката. Готов съм за големия двубой, имам енергия, издържливост, сила и достатъчно опит. Може да се справим с тази криза с разум и с помощта на всички. Ще даря 50 процента от парите, които спечеля от мача с Джошуа, за неуморните герои в борбата с коронавируса. Ще дам на лекарите, медицинските сестри, болниците и всички, които се борят с този дяволски вирус ", коментира Кубрат Пулев пред " Билд ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4188  Решения за ТЕЛК ще се получават по пощата Решения за ТЕЛК ще се получават по пощата  Младежът от Русе с COVID-19 е дал позитивен резултат след 14-дневна карантина Младежът от Русе с COVID-19 е дал позитивен резултат след 14-дневна карантина  Комисия одобри на второ четене промени в закона за държавния бюджет

Комисия одобри на второ четене промени в закона за държавния бюджет
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР