Кръчмар е измамил певеца Деян Неделчев-Икебаната, ожали се самият той.

...
Кръчмар е измамил певеца Деян Неделчев-Икебаната, ожали се самият той.
Коментари Харесай

Икебаната стана жертва на нагла измама на Канарите!

Кръчмар е измамил певеца Деян Неделчев-Икебаната, ожали се самият той. Това се е случило малко след Нова година на Канарските острови, където изпълнителят на „ Съчки събирам – пръчки намирам” се подвизава от години, пише „ Телеграф”.

Съдържател на нощен локал му предложил да го наеме на работа като певец и нашият веднага се навил, тъй като от 2012 г. е само на социална пенсия на испанския остров и едва свързва двата края. Известен със своята наивност, русенецът още същата вечер започнал да се изявява на сцената в кръчмата му, без да са подписали никакъв договор, разчитайки само на устна уговорка. В края на седмицата обаче, вместо парите, за които се разбрали, Деян получил едва 600 евро.

„ Измами ме този чичко. Каза, че клиентите не ме харесвали, което си беше абсолютна лъжа, тъй като аз бях при тях между масите и виждах реакциите им и как ми се радват. Не ми се случва за първи път да ме лъжат и мамят по този начин”, оплака се Неделчев. Прибрал парите в джоба, той решил да се прибере в България и да отпразнува подобаващо 55-годишния си юбилей на 16 януари.

Икебаната се похвали, че през тази година ще празнува още няколко юбилея – 35 години на сцената, 30 години от записа на най-големия му хит „ Обич за обич”, предстои и годишнина на дуета с брат му Бойко Неледечев, която ще бъде отбелязана с ново съвместно парче. Съвсем наскоро Деян е издал албум в Япония заедно с Константин Джамбазов от група „ Хадес”. Двамата музиканти са записали 13 песни на български и на английски на два диска, озаглавени „ Не спирай”, а проектът вече се продава и на мр3 флашка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР