Круизният кораб Зандам, на борда на който има заразени с

...
Круизният кораб Зандам, на борда на който има заразени с
Коментари Харесай

Круизен кораб с болни от COVID-19 пътници акостира във Флорида


Круизният кораб " Зандам ", на борда на който има заразени с коронавирус пътници, акостира във Флорида, съобщи Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3871
Бреговата охрана и министерството на вътрешната сигурност разрешиха на круизните кораби " Зандам " и " Ротердам " да акостират на пристанище " Евърглейдс " в района на град Форт Лодърдейл, каза " Туитър " неговият кмет Дийн Трантейлс.

Властите във Флорида първоначално отказаха да приемат кораба, на който починаха 4 души от Ковид-19.

Още един круизен кораб, " Корал принсес ", на борда на който има 12 диагностицирани с коронавирус, също пътува към Форт Лодърдейл.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3871  Онлайн огледи на парцели оферират брокерите в Перник Онлайн огледи на парцели оферират брокерите в Перник  Три комисии в Народното събрание ще заседават през днешния ден изключително Три комисии в Народното събрание ще заседават през днешния ден изключително  Тръмп се е подложил на бърз тест за ковид, резултатът е негативен Тръмп се е подложил на бърз тест за ковид, резултатът е негативен
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР