Кремъл призова днес гражданите на Русия да спазват дисциплина и

...
Кремъл призова днес гражданите на Русия да спазват дисциплина и
Коментари Харесай

Кремъл призова гражданите на Русия да спазват дисциплина и да се отнасят отговорно към здравето си

Кремъл призова днес гражданите на Русия да спазват дисциплина и да се отнасят отговорно към здравето си, изложено на риск заради коронавирусната пандемия, предаде ТАСС, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4367
Запитан за емоционалните и психологическите последици от ситуацията с вируса, президентският прессекретар Дмитрий Песков прикани хората да не драматизират прекалено много ситуацията.

80 на сто от заразените с COVID-19 в Русия са от 18 до 60 години

По думите му " в отделни случаи за жалост може да има... прекомерен емоционален фон ", но " едва ли може да се боядисват с една и съща боя " всички региони на Федерацията и цяла Русия.

Песков припомни изявления на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През и на министри, че моментът изисква " дисциплина и отговорно отношение към себе си и собственото здраве ".

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4367  Румъния разгласи, че над 4 000 са към този момент инфектираните с новия ковид в страната Румъния разгласи, че над 4 000 са към този момент инфектираните с новия ковид в страната  Не се планува вечерен час поради ковид в Русе Не се планува вечерен час поради ковид в Русе  Масово предприятия и хотели в община Гърмен затварят Масово предприятия и хотели в община Гърмен затварят
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР