Красивата шведска моделка Йа Остергрен (Ia Oestergren) успя да подлуди

...
Красивата шведска моделка Йа Остергрен (Ia Oestergren) успя да подлуди
Коментари Харесай

Красивата шведска моделка Йа нагорещи мрежата до червено със сексапилните си СНИМКИ и безкрайни крака, но и крие неприятно минало

Красивата шведска моделка Йа Остергрен (Ia Oestergren) успя да подлуди социалните мрежи. В личния си Инстаграм профил 34-годишната жена събира хиляди последователи, които губят ума и дума от красивите й форми и най-вече от дългите й крака.




Освен успешен модел Йа е и култористка. Тя е висока 177 сантиметра, но със завидно дългите й крака, които са цели 101 сантиметра, тя демонстрира перфектното си тяло без свян.


Но животът й не винаги е бил перфектен. Като по-млада сексапилната сега жена е търпяла много подигравки. Всички й се присмивали колко висока и хърбава е била. Тя обаче решила да им покаже, че е красива и се захваща усилено с тренировки в залата, където постига завидно сексапилни резултати. Това се случва през 2013 година, когато както казва самата тя „ напуска зоната си на комфорт “.


Днес красивата бодибилдърка е омъжена за Шведския шампион по културизъм Торбиорни Остерген (Torbiorny Ostergren).


Двамата имат две дъщерички, но въпреки раждането им Йа продължава да се пъчи с горещите си форми и божествено дълги крака.






Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР