Кралят на сръбската музика Шабан Шаулич, който ще зарадва всички

...
Кралят на сръбската музика Шабан Шаулич, който ще зарадва всички
Коментари Харесай

Кралят на сръбската музика Шабан Шаулич с емоционално видео към българската публика

Кралят на сръбската музика Шабан Шаулич, който ще зарадва всички свои фенове у нас с грандиозен прощален концерт на 21 декември в зала „ Арена Армеец “, лично пожела да отправи емоционален поздрав към родната публика. В специално видео певецът се обърна към българските фенове с покана да се забавляват и пеят заедно на забележителното шоу в София.

„ Очаквам ви в Арена Армеец София. Зная, че обичате моите песни и ще ги чуете на 21 декември. Както се казва, ще пеем и ще се забавляваме. Обичам ви! Ваш Шабан Шаулич. “

След големия фурор на грандиозния концерт, който наскоро Шабан изнесе в Stark Arena в Белград, Кралят на сръбската музика сподели, че в момента цялото му внимание е насочено към предстоящото представление у нас. Звездата ще излезе на сцената в акомпанимента на сръбския виртуоз Борко Радивоевич и неговият оркестър, което несъмнено ще взриви родната публика.

За прощалната си среща с българската публика Шабан е подготвил невероятно шоу с всички свои най-големи и популярни хитове като: Dođi da ostarimo zajedno, Dva galeba bela, Uvenuće narcis beli, Kraljice moga srca, Žal, Još ovu noć, Sadravani и много други.
„ Наистина съм много щастлив, че отново ще пея пред българска публика. Нямам търпение и ви обещавам една запомнящата се вечер и едно наистина емоционално шоу “, признава Шабан.

Концертът на Шабан Шаулич ще бъде на 21 декември в зала „ Арена Армеец “, София. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Ticketportal. Цена на билетите: от 20 до 40 лева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР