Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и

...
Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Мистерията около Димитър Рачков и Мария Игнатова падна, СНИМКИ разкриха цялата истина!

Край на мистерията покрай отношенията на комика Димитър Рачков и ослепителното русо изкушение Мария Игнатова. След като двамата преждевременно отстъпиха креслата на водещи на „ Господари на ефира “ се зашушука, че са се разделили.

Всички обвързаха именно напускането им на хитовото шоу с пореден отлив в отношенията им. Двамата не се бяха появявали публично заедно от много време и това подхрани още повече слуховете.

Други пък шушукаха, че блондинката е бременна и е решила да се отдаде на спокойствие, за да не вреди на бъдещото си бебче.
Вече нещата са ясни, а виновник за разбулването на мистерията е чаровната ко-половинка на Игнатова от „ Х фактор “ – Александра Енева. Гласовитата певица пусна снимки, на които е била на шумно парти.

Фотосите са два, а на тях изпълнителката е прегърнала Мария, която видимо няма коремче. Веднага става ясно, че блондинката не чака дете от половинката си.


Втората загадка, която е напълно разрешена, е дали Рачков и Игнатова все още са заедно. На другия кадър, качен от Енева, влюбените гълъбчета позират с Маги Халваджиян и изпълнителката, и са ухилени до уши.

При такава радост едва ли можем да говорим за скорошна раздяла или проблеми в отношенията.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР