Крадец от Бразилия съжали жестоко, че се опита да нападне

...
Крадец от Бразилия съжали жестоко, че се опита да нападне
Коментари Харесай

Намери си майстора! Крадец се опита да обере девойка, тя се метна отгоре му и…

Крадец от Бразилия съжали жестоко, че се опита да нападне и да открадне телефон от млада жена. 18-годишният Магдил да Силва беше заснет да пищи от болка, облян в сълзи, докато 22-годишната му „ жертва “ Сабрина Лейтес го държи в желязна хватка, съобщава „ Дейли Мейл “.



Девойката го повалила на земята, след като се опитал да я обере, и се метнала отгоре му, притискайки го с тежестта на тялото си. Ръката му заключила в опасен хватка, с която можела дори да извади рамото му.

„ Стига толкова, стига толкова “, ревял 18-годишният апаш в ръцете на Сабрина. Оказало се, че тя тренира жиу-жицу от 4 години. Има и бял колан по ММА.



По време на нападението тя стояла пред къщата на родителите си в град Манаус и се канела да влезе, когато Да Силва и негов съучастник спрели до нея с мотор и поискали телефона ѝ. Тя решила да се съпротивлява, тъй като това щял а бъде четвъртият ѝ откраднат телефон.

Съучастникът на Да Силва успял да избяга с мотора, но той нямал този късмет. Съсед на Сабрина го видял и го блъснал с колата си. Тогава девойката се метнала отгоре му и заключила желязната хватка, която е сред най-често използваните в жиу-жицу.

Крадецът бил арестуван, а полицията публикува негова снимка, на която е с разбит нос след схватката.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР