Коронавирусът бе неминуемо да влезе в старческите домове. Тества ли

...
Коронавирусът бе неминуемо да влезе в старческите домове. Тества ли
Коментари Харесай

Доц. Кунчев за COVID-19: Хората си правят каквото искат, у нас ще стане като в Италия и в Испания

Коронавирусът бе неминуемо да влезе в старческите домове. Тества ли сме 20 000 души и до момента бе чудесен резултата. Лекарят, който е дал положителна проба и преглежда хората от дома във Варна, работи основно на летището. Много трудно е да кажем кой на кого е предал заразата. Здравните власти не срещнаха съдействие от страна на собственика на дома. Имаше заплахи към здравните инспекторки и се наложи да се намеси полицията и прокуратурата. Това заяви националният здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил в ефира на Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11129
Той прогнозира, че скоро подобен фокус на случаите ще има и в Добрич. Хората приеха, че няма проблем и си правят каквото искат, каза той.

Много често ме питате за учебната година, но извинявайте, има месец и половина до тогава и не знаем какво ще стане, заяви още доц. Кунчев.

Специалистът отрече да има бебе в болница. " Под 18 годишна възраст коронавирустът не протича сериозно. Докато някой колеги обикалят и обясняват как това е леко грипче, а вирусът взима 16 жертви, това обърква хората и ще довежда до увеличаване на случаите. Не са проблем лимитирането на легла или болници, а на доктори. Няма откъде да ги вземем за да командироваме доктори ", отсече още той.

Доц. Кунчев е разтревожен от развитието на COVID-19 у нас. Вижте какво предупреждава той!

На въпрос къде сме реално ние, той заяви, че на Балканите сме в чудесна форма. Правим всичко възможно да овладеем ситуацията, но хората, ако си мислят, че е изчезнал този вирус, то ще стигнем до ситуацията в Италия и в Испания. обясни още доц. Кунчев.

" Първата година на следващата година до България ще стигне ваксина. Искам да видя ваксина, чийто ефект не е ин витро и не е животинския модел, защото видяхме такива с чудесни резултати там и при хората бе пълен провал ", каза Кунчев.

Ще вдигнем цифрите за ваксини за грип над планирания брой, обясни още той.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11129  Десети министър е инфектиран с новия ковид в Боливия Десети министър е инфектиран с новия ковид в Боливия  Изолират инфектираните с COVID-19 в старческия дом край Варна Изолират инфектираните с COVID-19 в старческия дом край Варна  Алжир отваря прогресивно джамиите и плажовете Алжир отваря прогресивно джамиите и плажовете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР