Координатор ще отговаря за привеждането на пациенти с Covid-19 от

...
Координатор ще отговаря за привеждането на пациенти с Covid-19 от
Коментари Харесай

Болничните легла за пациенти с Covid-19 в Софийска област са достатъчни

Координатор ще отговаря за привеждането на пациенти с Covid-19 от лечебните заведения в Софийска област към столични болници.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11275
Това съобщи министърът на здравеопазването Костадин Ангелов  Костадин Ангелов Костадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. на среща с директорите на болниците в Самоков, Етрополе, Своге, Ботевград и Пирдоп. На този етап леглата за пациенти с коронавируса в Софийска област са достатъчни.

До края на месеца ще започне работа Координационният център в Инфекциозната болница, чието създаване беше обявено в началото на тази седмица. Там екипите от спешната помощ ще транспортират всички пациенти с коронавирус или със съмнение за инфекция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11275  По-строги ограничаващи ограничения в Англия поради ковид По-строги ограничаващи ограничения в Англия поради ковид  Европейски Съюз промени още веднъж листата с непознати страни, чиито жители да бъдат допускани през границите Европейски Съюз промени още веднъж листата с непознати страни, чиито жители да бъдат допускани през границите  Нови 151 случая на болест с ковид за денонощие в Гърция Нови 151 случая на болест с ковид за денонощие в Гърция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР