Конюктивит, стягане в гърдите и загуба на обонянието са само

...
Конюктивит, стягане в гърдите и загуба на обонянието са само
Коментари Харесай

Един от най-красивите модели също се оказа с COVID-19

Конюктивит, стягане в гърдите и загуба на обонянието са само част от симптомите, които моделът Таня Руис е почувствала преди да си направи тест за коронавирус, който впоследствие потвърдил опасенията ѝ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11204
32-годишната приятелка на бившия президент на Мексико Енрике Нието е започнала да усеща неразположение, след като е прекарала няколко дни при родителите си, съобщават медиите в Мексико.

Още щом разбрала, че е заразена с COVID-19, Руис е изпратила 6-годишната си дъщеричка при баба ѝ и дядо ѝ, а самата тя се е поставила под карантина по препоръка на здравните власти в страната.

СЗО: Имало е посредник при предаването на COVID-19?

За момента не е ясно какво е здравословното състояние на Руис, като се очаква това да стане ясно в следващите дни посредством някой от профилите ѝ в социалните мрежи, тъй като, освен като модел, тя се изявява и като влогър.

View this post on Instagram
Respirando aire puro! No cabe duda que una mente calmada es donde más te encuentras y en la naturaleza, donde sea que voltees habla de Dios.

A post shared by Tania Ruiz Eichelmann (@taniaruize) on Jul 8, 2020 at 6:52pm PDT
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11204  Всичките 23 проби от Дома за остарели хора в Ямбол са негативни Всичките 23 проби от Дома за остарели хора в Ямбол са негативни  Затягат ограниченията против Covid-19 в нощните питейни заведения в Благоевград Затягат ограниченията против Covid-19 в нощните питейни заведения в Благоевград  Трима свързани със стъкларските фабрики край Търговище са диагностицирани с COVID-19 Трима свързани със стъкларските фабрики край Търговище са диагностицирани с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР