Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала „Арена Армеец” преди

...
Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала „Арена Армеец” преди
Коментари Харесай

Шабан Шаулич се изгаври с родната публика

Концертът на Шабан Шаулич в столичната зала „ Арена Армеец” преди Коледа се превърна в тотално фиаско за легендарния сърбин и вместо овации, накрая легендата бе изпратена с освирквания .
Въпреки че залата бе претъпкана и над 12, 000 зрители платиха скъпо и прескъпо за билети, ветерана на турбо фолка се отнесе със страшно пренебрежение с публиката.

Шабан закъсня с 40 минути, но по-неприятната изненада бе твърде кратката продължителност на концерта. Шаулич пя точно 83 минути, като половината песни бяха изпълнени на плейбек. Гояма част от парчетата бяха напълно непознати. Някои от най-големите му хитове обаче така и не прозвучаха в залата, въпреки скандиранията и подсещанията на зрителите, че искат да ги чуят, пише „ Уикенд “.

След няма и час и половина пеене, Шаулич благодари на феновете, поклони се и си тръгна, а повечето хора помислиха, че просто е дошла края на първата част и ще последва бис. Уви, излъгаха се – Шабан така и не се появи повече. Залата настръхна и хиляди хора мощно освиркаха някогашния си любимец и организаторите на концерта. „ Върнете ни парите! ”, скандираха някои от тях.

Жалко, че по този начин приключва една славна кариера. Публиката не заслужава такова отношение ”, коментира възмутен турбофолк маниак. Други се опитаха да влязат в положението на Шаулич, който вече е на преклонна възраст, а и преди години бе диагностициран с тежко заболяване. Сцената в „ Арена Армеец” бе доста постна, а озвучаването бе компромисно. Навярно подобна халтура ще представляват и останалите спектакли на сръбски певци, предвидени за тази година, сред които изпъква бенефис на Мирослав Илич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР