Контражалба за заплаха за смърт смята да внесе в прокуратурата

...
Контражалба за заплаха за смърт смята да внесе в прокуратурата
Коментари Харесай

Зловеща развръзка след смъртта на дядо Ангел, наследниците му ще се избият за апетитен имот

Контражалба за заплаха за смърт смята да внесе в прокуратурата Атанас Захариев, който бе обвинен от семейството на брат си Андон, че го тормози за приписан апартамент. Баща им дядо Ангел бе намерен мъртъв на 14 август, пише " Марица ".

Предполага се, че е пил отровна отвара, която сварил сам. След това оставил бележка, че слага край на живота си. Драмата се разиграла заради спор за приписан на единия син апартамент на ул. " Боримечка " в " Кючук Париж ". Атанас отхвърля обвиненията, че е плашил със смърт семейството на брат си. „ Още на 20 август пуснах жалба до МВР, че те ме заплашват със същото. И дори не ми позволяват да отида да видя майка ми”, казва той.

Той е убеден, че баща му Ангел не се е отровил, а е починал от сърдечна недостатъчност. Атанас показва заключението на лекаря, констатирал смъртта, според което той е починал от сърдечна недостатъчност. „ Говорих с мама и тя ми разказа, че баща ми е лежал в леглото, изхъркал тежко и починал”, разказва Атанас. Семейството на другия син Андон твърди, че 86-годишният старец пил отровата заради ядовете и караниците.

За имотната драма на ул. „ Боримечка” в " Кючук Париж " Атанас показва написана от баща му бележка, в която починалият Ангел прави сметка, че му е дал досега 35 200 лева, а на брат му само 4000. „ В тях е вписал 18 000 лева, които ми дал за апартамента ми в „ Тракия”. Признавам - даде ми едни 1500 лева. Аз имам документ, че съм изтеглил 10 000 лева заем от ДСК и съм ги изплащал. Баща ми взимаше тавана на пенсията - 900 лева. Виждал съм как мяташе от балкона пачки увити във вестници на синовете на брат ми”, негодува Атанас Захариев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР