Континентален Китай съобщи днес за 31 нови случая на зараза

...
Континентален Китай съобщи днес за 31 нови случая на зараза
Коментари Харесай

Китай съобщи за 31 нови случая на зараза с коронавируса

Континентален Китай съобщи днес за 31 нови случая на зараза с новия коронавирус, в това число и два предадени на местно ниво, предаде Ройтерс. Останалите са внесени отвън.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3872
Властите съобщиха и за 4 нови смъртни случая на заразени с коронавируса. Всичките са в град Ухан, откъдето тръгна епидемията, предава БТА.

Общият брой на заразените в Китай възлиза на 81 620 души, като 3322 души са починали от началото на епидемията.

Вчера е било съобщено и за 60 нови пациенти, заразени с коронавируса, но без симптоматика.

Властите на Китай обявиха 4 април за ден на общонационален траур в памет на починалите от Ковид-19, предаде ТАСС. Знамената ще бъдат спуснати наполовина, а в 10 ч. местно време хората в цялата страна ще запазят минута мълчание. Паралелно с това в страната ще отекнат сирени, включително влакови и корабни, а автомобилите ще надуят клаксони също в памет на жертвите, допълва Ройтерс.

На 8 април се очаква да бъдат вдигнати ограниченията за пътуване в град Ухан, но властите на града призовават хората да продължават да са бдителни и да съблюдават все така мерките срещу разпространението на епидемията, припомня още Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3872  Круизен транспортен съд с заболели от COVID-19 пасажери дебаркира във Флорида Круизен транспортен съд с заболели от COVID-19 пасажери дебаркира във Флорида  Онлайн огледи на парцели оферират брокерите в Перник Онлайн огледи на парцели оферират брокерите в Перник  Три комисии в Народното събрание ще заседават през днешния ден изключително Три комисии в Народното събрание ще заседават през днешния ден изключително
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР