Континентален Китай съобщава за 39 нови случая на коронавирус през

...
Континентален Китай съобщава за 39 нови случая на коронавирус през
Коментари Харесай

Китай съобщава за повишение в броя на случаите на коронавирус

Континентален Китай съобщава за 39 нови случая на коронавирус през вчерашния ден, почти всички без един са привнесени. Ден по-рано съобщените нови случаи бяха 30. Увеличава се и броят на асимптоматичните случаи, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4268
Днес Националната здравна комисия на Китай съобщи, че по данни към края на вчерашния ден, са установени 78 нови асимптоматични случая при 47 ден по-рано. На 5 април е регистриран само един смъртен случай, показват новите данни.

Китай съобщи за 30 нови случая на COVID-19 спрямо 19 предишния ден

Южна Корея съобщава днес за по-малко от 50 нови случая на коронавирус за пръв път от своя пик на 29 февруари, информира Корейският център за контрол и превенция на заболяванията.

По данни на центъра новите инфекции са 47, с което общият брой за Южна Корея става 10 284. Смъртните случаи се увеличават с три на 186, съобщава БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4268  Народните представители ще вземат решение за заплатите си и актуализацията на бюджета Народните представители ще вземат решение за заплатите си и актуализацията на бюджета  Борис Джонсън е в болница Борис Джонсън е в болница  Елизабет II: Ще се оправим! Елизабет II: Ще се оправим!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР