Конструктът вече е счупен, въпросът е кога ще го осъзнаят

...
Конструктът вече е счупен, въпросът е кога ще го осъзнаят
Коментари Харесай

Александър Симов: Некрологът на това управление вече е написан

" Конструктът вече е счупен, въпросът е кога ще го осъзнаят и управляващите. Този конструкт няма да се закрепи. Виждаме, че във Обединените патриоти текат буреносни процеси. Не виждам как Сидеров и Симеонов ще седят заедно на парламентарните банки. Приказките, че мнозинството е стабилно звучи по-скоро като красиво пожелание, изпразнено от реален смисъл. Доверието към управлението пада, а към патриотите драматично намалява. Няма какво да спре отлива на това доверие. Некрологът на това управление е написан. Такова мнение изрази в ефира на bTV народният представител от БСП Александър Симов.

,,Политическите събития се движат със страшна сила. Има процеси, които са изтървани от контрол. В тази връзка отново казвам, че БСП подкрепя протестите, но не участва в тях. Това е реален и естествен процес на недоволство. Нека управляващите не търсят митични конспирации``, обясни Симов.

,,Решението на Валери Симеонов да подаде оставка не е собствено. Защото трябва да осъзнаеш какво правиш, подавайки оставка, а той не осъзнаваше. Неговият брифинг беше апотеоз на цинизма``, завърши Симов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР