Компанията Джонсън и Джонсън (Johnson & Johnson) обяви, че е

...
Компанията Джонсън и Джонсън (Johnson & Johnson) обяви, че е
Коментари Харесай

Джонсън и Джонсън подаде молба до регулатора в САЩ за разрешение за своята ваксина срещу COVID-19

Компанията " Джонсън и Джонсън " (Johnson & Johnson) обяви, че е подала молба до американската Агенция за контрол на храните и лекарствата да разреши за спешна употреба нейната ваксина срещу КОВИД-19, предаде Ройтерс.

Молбата последва доклада от 29 януари, в който фармацевтичната компания заяви, че ваксината, която е еднодозова, е показала 66 процента ефикасност при предотвратяване на умерен до тежък КОВИД-19 според резултатите от голямо глобално изпитване.

Веднага след получаването на разрешението сме готови да започнем доставките, заяви главният научен директор Пол Стофелс, съобщавайки новината. Той добави, че J&J кандидатства в няколко глобални здравни агенции и ще внесе документи за разрешение за употреба под условие и в Европейската агенция по лекарствата в следващите седмици, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19344  Англия ще изисква карантиниране за 10 дни в хотел на идващите в страната Англия ще изисква карантиниране за 10 дни в хотел на идващите в страната  883 новозаразени с ковид у нас и още 54 умряли 883 новозаразени с ковид у нас и още 54 умряли  Британското държавно управление прикани обществените мрежи да се борят с дезинформацията за имунизациите против COVID-19 Британското държавно управление прикани обществените мрежи да се борят с дезинформацията за имунизациите против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР