Когато става въпрос за много пари, по-трудно ще се намери

...
Когато става въпрос за много пари, по-трудно ще се намери
Коментари Харесай

Бойко Борисов след Европейския съвет за COVID-19: Ние сме се презапасили

Когато става въпрос за много пари, по-трудно ще се намери решение между богатите държавите в ЕС. ЕК обещаха техния мозъчен тръст препоръча мерки за всички държави-членки. Към този момент България със своите мерки беше последвана много по-късно и виждате какъв е резултатът. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след заседанието на Европейския съвет, където се обсъди COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2724
„ Истински се надявам, че българите повярваха на щаба. Сега, когато световните икономисти и агенции дават, че сривът на икономиката ще е с трилиони “, посочи той.

„ Решихме да подпомогнем, кой с каквото може. Поставих като основна тема сертифицирането на медицинското оборудване и предпазни маски. Нито един от тестовете не е на 100% надежден. Ние сме се презапасили. Ще раздадем по две облекла на най-засегнатите места “, обеща Борисов. " Има ли лекарство - няма, има ли ваксина - няма, има ли надежден тест - няма ", заяви Борисов.

Държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС ще координират действията си за овладяване на епидемията от коронавирус, както и начините за справяне със социалноикономическите последици от разпространението на заболяването, стана ясно от думите му.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2724  БЛС: Рецептата е заповед към фармацевта БЛС: Рецептата е заповед към фармацевта  Пациентка: COVID-19 е болест, която не наподобява на никоя друга Пациентка: COVID-19 е болест, която не наподобява на никоя друга  Претъпкан рейс в Пловдив наруши ограниченията за сигурност Претъпкан рейс в Пловдив наруши ограниченията за сигурност
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР