Когато става въпрос за много пари, по-трудно ще се намери

Когато става въпрос за много пари, по-трудно ще се намери ...

Бойко Борисов след Европейския съвет за COVID-19: Ние сме се презапасили.


Когато става въпрос за много пари, по-трудно ще се намери решение между богатите държавите в ЕС. ЕК обещаха техния мозъчен тръст препоръча мерки за всички държави-членки. Към този момент България със своите мерки беше последвана много по-късно и виждате какъв е резултатът. Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след заседанието на Европейския съвет, където се обсъди COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2724
„Истински се надявам, че българите повярваха на щаба. Сега, когато световните икономисти и агенции дават, че сривът на икономиката ще е с трилиони“, посочи той.

„Решихме да подпомогнем, кой с каквото може. Поставих като основна тема сертифицирането на медицинското оборудване и предпазни маски. Нито един от тестовете не е на 100% надежден. Ние сме се презапасили. Ще раздадем по две облекла на най-засегнатите места“, обеща Борисов. "Има ли лекарство - няма, има ли ваксина - няма, има ли надежден тест - няма", заяви Борисов. 

Държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС ще координират действията си за овладяване на епидемията от коронавирус, както и начините за справяне със социалноикономическите последици от разпространението на заболяването, стана ясно от думите му.                                                                                                                    
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2724 БЛС: Рецептата е заповед към фармацевта БЛС: Рецептата е заповед към фармацевта Пациентка: COVID-19 е болест, която не прилича на никоя друга Пациентка: COVID-19 е болест, която не прилича на никоя друга Претъпкан автобус в Пловдив наруши мерките за сигурност Претъпкан автобус в Пловдив наруши мерките за сигурност
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg