Когато принц Хари бил по-млад, той често създаваше главоболия на

...
Когато принц Хари бил по-млад, той често създаваше главоболия на
Коментари Харесай

Принц Хари направил сметка от 30 000 паунда в Лас Вегас и не си платил

Когато принц Хари бил по-млад, той често създаваше главоболия на родителите си с неприличното си поведение. Наскоро се наяве се появи една история от 2012, когато принцът се забавлявал в Лас Вегас, причинявайке сериозни щети и проблеми на кралското семейство, пише The Sun.



По време на престоя в луксозния хотел във Вегас, " Уин ", където нощувка струва до 5000 паунда, 27-годишният принц и неговите приятели се забавлявали доста дълго и неприлично. Тогава изтекоха и голите снимки на Хари дойдоха, на които той позира гол до жена, прикривайки интимните си части с ръце.



Споменатите фотографии донесоха много неприятности на кралското семейство и хаос в двореца, а за принца бе съобщено, че е причинил щети за 30 000 паунда по време на посещението си. Той обаче не платил и стотинка. Според документалния филм " Тайните разходи на кралските особи " експертката по кралското семейство Кейти Никол твърди, че сметката била уредена от собственика на хотела, милиардера Стив Уин.
Стив Уин, собственикът на хотела, в който бил отседнал Хари, просто скъса сметката, казва Никол. Хари обаче се извинил за цялата ситуация и признал, че ги е излъгал.

Днес принцът се е кротнал, живее далеч по-спокоен живот и заедно с Меган очаква първото си дете.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР