Кметът на Мексико Клаудия Шайнбаум се постави под самоизолация, след

...
Кметът на Мексико Клаудия Шайнбаум се постави под самоизолация, след
Коментари Харесай

Кметът на Мексико Сити се самоизолира след среща със заразен

Кметът на Мексико Клаудия Шайнбаум се постави под самоизолация, след като един от служителите в кметството даде положителна проба за коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11341
Това съобщи днес самата тя в " Туитър ", като допълни, че се чувства много добре и върши всичко от дистанция, предаде ДПА.

Nuestro Srio de Gobierno, @JASRA1ha dio positivo a Covid-19, estuve con él el domingo. De acuerdo con protocolo me quedaré en casa los próximos días, hasta volver a aplicarme la prueba. Estoy en perfectas condiciones y atendiendo todo a distancia. Me conecto a conferencia. https://t.co/KYt22BWohI
— Claudia Sheinbaum (@Claudiashein) August 10, 2020

В петък Шайнбаум е дала отрицателна проба, но в неделя се е срещала с високопоставения чиновник в кметството Хосе Алфонсо Суарес, който в понеделник е узнал, че е носител на вируса.

Досега в Мексико има над 480 000 случая с коронавирус, от които 52 298 са завършили фатално.

В столицата регистрираните заразени са над 80 000, а починалите - 7584.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11341  Случаите на ковид в Германия се усилиха с 966 до 217 293 Случаите на ковид в Германия се усилиха с 966 до 217 293  Над 20 милиона към този момент са инфектираните с COVID-19 в света Над 20 милиона към този момент са инфектираните с COVID-19 в света  Съединени американски щати лимитира и влизането в страната на американци при съмнение за ковид? Съединени американски щати лимитира и влизането в страната на американци при съмнение за ковид?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР