Китай съобщи за шест нови случая на зараза с новия

...
Китай съобщи за шест нови случая на зараза с новия
Коментари Харесай

Нови заразени с COVID-19 в Китай и Южна Корея

Китай съобщи за шест нови случая на зараза с новия коронавирус. Това е с три повече в сравнение с предишния ден, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8976
Пет от шестте нови случая са при пътници, идващи от чужбина. Едно предаване на заразата на местно ниво има само в провинция Хайнан.

В Китай потвърдените случаи на зараза са 83 036, а починалите са 4634.

Южна Корея съобщи за 57 души заразени с новия коронавирус за последните 24 часа, предаде ТАСС. Смъртни случаи за последното денонощие няма. В столичния район има 27 нови случая на зараза. В страната бяха регистрирани общо 11 719 случая на зараза и 273 починали от COVID-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8976  Повече от 1500 нови инфектирани с ковид и над 200 умряли във Англия през последното денонощие Повече от 1500 нови инфектирани с ковид и над 200 умряли във Англия през последното денонощие  Около 200 заболели от COVID-19 в Армения чакат да бъдат признати в болница Около 200 заболели от COVID-19 в Армения чакат да бъдат признати в болница  От 20 юни българските туристи ще могат да пътуват до Кипър без прелиминарен тест за COVID-19 От 20 юни българските туристи ще могат да пътуват до Кипър без прелиминарен тест за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР