Китай съобщи за три нови случая на новия коронавирус. Предишния

...
Китай съобщи за три нови случая на новия коронавирус. Предишния
Коментари Харесай

Китай съобщава за нови случаи на коронавирус

Китай съобщи за три нови случая на новия коронавирус. Предишния ден те бяха два. Това показаха днес данните за 3 май на националната здравна служба, цитирана от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7093
Всички нови случаи са привнесени, заяви Националната здравна комисия на Китай.

Два нови случая на корнавирус в Китай

Тя съобщи и за 13 нови асимптоматични случая за 3 май, повече в сравнение с ден по-рано, когато имаше само един такъв случай.

Броят на потвърдените случаи в Китай достигна 82 880. При положение че не бе съобщено за нови смъртни случаи, броят на жертвите остава 4633.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7093  Нова Зеландия не записва нито един нов случай на COVID-19 Нова Зеландия не записва нито един нов случай на COVID-19  Броят на инфектираните с COVID-19 по света надмина 3,5 милиона Броят на инфектираните с COVID-19 по света надмина 3,5 милиона  Тръмп счита, че до края на годината Съединени американски щати ще разполагат с ваксина против ковид Тръмп счита, че до края на годината Съединени американски щати ще разполагат с ваксина против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР