Китайският град Ухан, където започна пандемията от коронавируса, отменя тази

...
Китайският град Ухан, където започна пандемията от коронавируса, отменя тази
Коментари Харесай

В Ухан паднаха и последните ограничения, наложени заради COVID-19

Китайският град Ухан, където започна пандемията от коронавируса, отменя тази седмица последните ограничения след повече от два месеца и половина на строга карантина, предаде БТА, цитирайки ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4512
От полунощ местно време (16:00 ч. по Гринуич) трафикът в Ухан ще се върне към нормалното. Полетите ще бъдат възобновени, на автомобилите ще се разрешава да напускат града, а хората ще могат да ползват влак, при условие че са здрави и наскоро не са имали контакт със заразени пациенти.
Възобновяването на нормалния живот в този 11-милионен град се разглежда като важен сигнал за Китай, че най-лошият етап от кризата е приключил.
Смята се, че новият коронавирус е бил предаден на хората в Ухан от неизвестен животински вид през декември.

От над 80-те хиляди официално регистрирани случаи на заразяване с коронавирус в Китай 50 000 бяха в Ухан. Там бяха регистрирани над 2500 от общо 3300 починали от коронавирус в Китай.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4512  Турция стартира да лекува с кръвна плазма болни от COVID-19 Турция стартира да лекува с кръвна плазма болни от COVID-19  Русия: Водката не съдържа задоволително алкохол Русия: Водката не съдържа задоволително алкохол  В Япония ще употребяват суперкомпютър за битка с COVID-19 В Япония ще употребяват суперкомпютър за битка с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР