Китайските здравни власти са регистрирали 49 нови случая на заразяване

...
Китайските здравни власти са регистрирали 49 нови случая на заразяване
Коментари Харесай

В Китай за денонощие са установени нови 49 случая на COVID-19

Китайските здравни власти са регистрирали 49 нови случая на заразяване с коронавирус и още 20 безсимптомни носители на инфекцията, съобщи в събота Държавният комитет по въпросите на хигиената и здравеопазването на Китайската народна република, предаде агенция ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11057
През последните 24 часа няма починали пациенти с коронавирусна инфекция, а 14 души са били изписани от болници.

Тридесет от новите случаи са установени в западния район Синцзян, три - в североизточната провинция Ляонин, а останалите 16 са внесени отвън, уточнява агенция Ройтерс.

По данни на здравните власти общият брой на заразените с коронавирус в Китай е възлязъл на 84 385 души, а броят на смъртните случаи - на 4634. Излекуваните са 79 003, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11057  Мексико записва нов връх на доказаните случаи на COVID-19 Мексико записва нов връх на доказаните случаи на COVID-19  Виетнам оповестява за нови случаи на COVID-19, управляващите в Дананг тестват цялото население Виетнам оповестява за нови случаи на COVID-19, управляващите в Дананг тестват цялото население  Над 1000 умряли от COVID-19 за денонощие в Бразилия Над 1000 умряли от COVID-19 за денонощие в Бразилия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР