Китайската столица понижава от днес равнището си на готовност за

...
Китайската столица понижава от днес равнището си на готовност за
Коментари Харесай

Пекин разхлабва мерките срещу коронавируса

Китайската столица понижава от днес равнището си на готовност за коронавирусната пандемия до второто най-ниско, предаде Асошиейтед прес.
С това се отменят повечето ограничения, наложени на пристигащите от Ухан и централната провинция Хубей, където в края на миналата година се появи коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8952
Те вече няма да бъдат подложени на задължителни 14-дневни карантина и други форми на наблюдение, а подложените в момента на наблюдение ще могат да се върнат към нормалния си живот.

70 на сто от заразените с новия коронавирус не го пренасят

Жилищните комплекси в Пекин вече няма да са задължени да измерват температурата на влизащите и маските няма да са задължителни за занимания на открито. Детските градини подновяват работа, както и учениците, които още не са се върнали в класните стаи.

В Пекин не са регистрирани случаи на предаване на коронавируса най-малко от 50 дни, отбелязва АП, цитирани от БТА.

Китайските власти съобщиха днес за три нови случая на заразяване с коронавируса, всичките при лица, пристигнали от чужбина. Открити са и два асимптоматични случая, при които пациентите не показват симптоми, предаде Ройтерс.
Броят на заразените в Китай достигна 83 030 души. Смъртните случаи са общо 4634

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8952  Заради COVID-19 американция всеобщо употребявали по рисков метод дезинфектанти и почистващи препарати Заради COVID-19 американция всеобщо употребявали по рисков метод дезинфектанти и почистващи препарати  Италия записва 85 нови смъртни случая от COVID-19 и 518 нови инфектирани Италия записва 85 нови смъртни случая от COVID-19 и 518 нови инфектирани  Говорителят на Щаба в Испания: Не е рационално да се приказва за 43 000 жертви Говорителят на Щаба в Испания: Не е рационално да се приказва за 43 000 жертви
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР