Китай временно спря да внася месна продукция от американската корпорация

...
Китай временно спря да внася месна продукция от американската корпорация
Коментари Харесай

Китай спря вноса на месо от американска компания заради служители с коронавирус

Китай временно спря да внася месна продукция от американската корпорация Тайсън (Tyson). Това се посочва в днешно изявление на китайското Главно митническо управление, цитирано от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9569
" Взето бе решение от 21 юни да бъде прекратен вносът в Китай на стоки на производителя на месо Тайсън (САЩ). Американската корпорация Тайсън потвърди, че при служители на един от нейните филиали с регистрационен номер P5842 е установено заболяване, причинено от коронавируса ", се посочва в съобщението на ведомството.

Затвориха британска кланица заради скок на болните от COVID-19

Всички продукти, които вече са пристигнали или трябва да пристигнат в Китай, подлежат на задържане от митническите власти, се уточнява в документа.

В четвъртък китайските власти спряха вноса и от месопреработвателен завод на германския концерн Тьонис (Toennies) заради огнище на вируса в предприятието. Заразени са над 1000 работници на комбината в Реда-Виденбрюк (провинция Северен Рейн-Вестфалия). Компанията спря работа, а около 7000 души са поставени под карантина, допълва БТА.

Всеки двама от трима изследвани в кланицата в Германия е с COVID-19
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9569  Броят на умрелите от новия ковид в Украйна надвиши 1000 души Броят на умрелите от новия ковид в Украйна надвиши 1000 души  101 новозаразени с COVID-19 в Северна Македония 101 новозаразени с COVID-19 в Северна Македония  91 случая на COVID-19 в Сърбия за денонощие 91 случая на COVID-19 в Сърбия за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР