Кипър продължава със стабилна стъпка да се придвижва към нормализиране

...
Кипър продължава със стабилна стъпка да се придвижва към нормализиране
Коментари Харесай

Кипър продължава да разхлабва ограниченията

Кипър продължава със стабилна стъпка да се придвижва към нормализиране на живота, доколкото първата фаза на облекчаване на ограничителните мерки се придружава от окуражителни резултати от лабораторните тестове за новия коронавирус, съобщава в електронното си издание кипърският вестник " Филелефтерос ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7626
В събота беше установен един случай на заразен със SARS-CoV-2 от общо 1978 лабораторни теста. С това общият брой на регистрираните заразени в страната достигна 892 (включително 10 в британските военни бази на острова, но без случаите в окупираната северна част на Кипър).

Вече 16 дни в северната част на Кипър няма коронавирус

Кипърските граждани вече излизат от " скривалищата " си с голямо внимание и надежда, която е оправдана от съобщенията, които идват от епидемиолозите, допълва БТА.

Поетапно облекчават мерките за борба с Covid-19 в Кипър

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7626  Мъж от личния състав на дом за възрастни в с. Говежда е с позитивна проба за COVID-19 Мъж от личния състав на дом за възрастни в с. Говежда е с позитивна проба за COVID-19  Още 879 души са се заразили с новия ковид в Сингапур за едно денонощие Още 879 души са се заразили с новия ковид в Сингапур за едно денонощие  Ананиев: До две седмици ще имаме решение за детските градини и яслите Ананиев: До две седмици ще имаме решение за детските градини и яслите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР