Катя Николова е екстрасенс. Родена е в Радомир през 1961

...
Катя Николова е екстрасенс. Родена е в Радомир през 1961
Коментари Харесай

Феноменът Катя Николова: Предстоят ни тежки години!

Катя Николова е екстрасенс. Родена е в Радомир през 1961 г. След операция през 1990 г. изпада в клинична смърт, след която придобива дарбата, с която лекува и предсказва събития вече 25 години. Срещала се е с Ванга, а след смъртта й често изпада в трансове с нея, но е категорична, че петричката пророчица никога не е имала и няма да има наследник! Катя предсказва земетръса в Перник от 2012-а години по-рано. В книгата си е описала „ в аванс” и ужасяващата ситуация с българските медици в Либия. А в деня, в който направихме първото си интервю, предсказва и потъването на кораба в Южна Корея – на следващата сутрин новината вече обикаляше целия свят!!! Сега отново правим своя разговор – в разгара на тревогите около размириците в Сирия и бежанския поток у нас.

- Кате, как ще се развият размириците в Сирия и какво отражение има за България? В много коментари вече се срещат доста тревожни прогнози…
- Три пъти изпадам в трансове и ми е чудно, защото аз не се занимавам с политика, а и не обичам да ме занимават. Но този път не можах да остана безразлична. И най-вече след третия транс, в който изпаднах, както съм записала – на 6.09.2015 г. в 22:54 ч. След това имах ужасно сърцебиене!
Войната в Сирия е все още в самото начало. А вече виждам, че пишат и коментират как Третата световна война е дошла. Сирия е една от най-големите гъсто населени страни в Близкия изток, чието население е смесено – араби, кюрди и т.н. Това, което до момента посочват като оправдание – че трябва да се обединят религиите – това не е вярно.
Борбата там е заради огромното находище на природен газ! Има много злато. Емигрантите, които нахлуват в Европа, са обикновени хора, които търсят убежище. Европа обаче няма такава готовност. Невъзможно е да им се осигурят жилища, храна и медицински провизии.
Европа е стар континент, който крие много загадки, сред които и това, че от общо 7 континента, започващи с буква А – Африка, Азия, Антарктида, Австралия, Северна и Южна Америка, единствено Европа е с различна буква в началото. И това не е случайно. Това е код, който никога няма да бъде разкодиран!
- Код за какво? Какво означава?
- Има информации, които на нас не ни се позволява да даваме. Ще дойде време, когато ще бъде изяснено какво означава този код. Едно по едно нещата се нареждат.

- В момента в България ситуацията изглежда доста тревожна по отношение на емигрантите, чиято бройка постоянно расте. До какво положение ще стигнем?
- Имигрантите нахлуват в Европа, да, но да не се мисли, че искат да останат в България. За тях тя може да изглежда хубава държава, но е бедна – тяхната крайна цел са западните държави, по-конкретно Германия и Франция. По-опасно ще бъде другото нашествие – когато всички врати за имигрантите бъдат затворени от европейските държави. Те ще имат своите вътрешни размирици. Този момент не е далеч. Тогава ще им помогне Египет, най-много Либия. Ще преминат през Алжир, Мароко, а Испания ще бъде техният проводник за влизане в Европа. Тогава ще се създаде голямо напрежение, защото те са буен, но и непокорен народ. Ще влизат терористи, бунтовници. България остава кръстопът, но да ни погубят… все още не. Лошото е, когато САЩ се меси, а те са в готовност за това! Защо е това чудо?! Те унищожават държавата, ще избиват хората, но пак ще кажа – тук не става дума за Трета световна война. А и тя няма да е тази война, каквато всички очакват.


- Какво означава това?
- Всички очакват Третата световна война да се води с пушки и пищови – не! Ще бъде с химическо оръжие! Още когато изпаднах в транс на 29.02.1996 г., съм написала, че ислямът ще ръководи след време. След интервюто ни хейтърите бяха писали: „ О, Боже, тази дано не е познала за исляма…”. Ние няма да сме живи, но той ще управлява – фанатици и фаталисти – това е....! Ислямистите имат един код, който до момента работи безотказно…
Числото 11! На 11 септември 2001 г. бяха атентатите в Ню Йорк Сити (написани и преброени на английски дават числото 11).
Американците отвръщат с подобно послание… На 2 май 2011 г. убиват Осама бин Ладен – основател на терористическата организация „ Ал Кайда”! А именно под негово ръководство се взривяват и кулите-близнаци. На 20 октомври 2011 г. пък, е убит Муамар Кадафи – либийският шейх! А пък Христос е разпънат и напуснал земния си живот на 33 години, но истинската му дата на раждане не е 25 декември, а 22 ноември. Роден е на 22 ноември и умира на 33 години – от 33 вадим 22 и получаваме 11 – месецът, в който е роден. Прибавяме две нули към 11 и се получава 1100. Писала съм това през ’98-ма. Събираме числата и получаваме 3098 – това е годината, която ми се показва, че ще бъде апокалипсисът!
- Наскоро скандалната ясновидка Николета Йорданова отново предсказа земен ад! „ Въвличат България във война до дни, кръв капе над картата ни!” са думите й…
- Глупости! Само плаши хората с такива изказвания, но тя ги прави системно. Говори как трябвало да се снабдяваме с провизии, защото предстояла война, но това си е нейна работа, отношение относно тези изказвания не вземам, а единственото, което предстои у нас в скоро време, това са избори. Тази година зимата ще дойде малко по-късно от обичайното. Ще има повече дъждове.
Но за апокалипсис, за какъвто се пише периодично, изобщо не става и дума. Твърде, твърде е рано още. Не можем да спрем войната в Сирия, но ще си останем кръстопът – ще преминават през нашата територия – пак повтарям. Предстоят ни тежки години, още повече сега, преди избори, чувам и виждам какво ли не – единственото, което мога да кажа е, че достойнство не се купува, и българите не трябва да се продават! Да не вярват на глупости и лъжливи обещания!
- Не беше много отдавна, когато бе обявено бедствено положение в Плевен, преди това такава бе ситуацията и в Бургас, Смолян, Пазарджик. Половин България пострада от природните стихии! Ще продължат ли тези обилни валежи над страната?
- Наводнения ще има за съжаление. Още на 20.03.1996 г. съм казала в транс, че над България тепърва ще се изливат много дъждове, ще пада много вода от небето. Пиша така: „ Тежки, тежки години ще дойдат. Ще има внезапна смърт при хора и добитък, свързани с много болести… Страшни земетресения! Боже мой, колко са починалите, земята е осеяна с трупове – най-много в Азия.
И в България ще има земетресения след 2000 г. Едно от тях – през 2012-та – ще бъде страшно. Ще се случи на юг от София, на около 40-50 км ще има силен трус. Там има затихнал вулкан. На тази планина снегът бързо се топи. Стои гола и пуста”. И виждаш, че всичко това към днешна дата е вече факт и статистика… Земетресението в Мексико го видях, писах за него и то наистина се случи…
А земетресението в Перник го предсказах още през 1995 г. – имам тетрадки изпълнени със записки, в които пише, вижда се и датата, и часът, и годината на написването. А още и че Япония ще потъне! И ще бъде една красива история в човечеството… Слънцето ще влезе в преходна форма – от лятото към зимата и от зимата към лятото. И една сутрин то ще изгрее над Япония в лилаво – това е научно явление, което ще може да се види само там.
- Кога ще се случи това потъване на Япония? Звучи зловещо!...
- Зловещо е, да… Потъването ще дойде след един страшен земен трус, тя ще се срине и ще потъне.
- Често се цитират думи, изречени от Ванга, но дали пророчицата действително е казала голяма част от тях?! Споменавала си ми в предишни разговори, че сте имали среща…
- С Ванга сме се виждали само веднъж, но ще помня срещата ни до края на живота си. Много се злоупотребява с името й, приписват й се думи, които тя никога не е изричала. Изпадала съм в трансове с нея, да… И съм записала всичко. Едно от посланията, писано на 15.06.2013 г., звучи така: „ Оти ме бъркат мене у войната сос Сирия. Я това не съм го кажувала и неке да кажувам такива работи. Оти ти не им кажеш истината, а! Дааа, война ке има. Но с войната у Сирия нема да свърши свето! Ама народо, ама народо е алтав – и да му думаш, па си праи, що знае. Война ке има, ама световна – не. Руснаците първи ке почнат, ке се намешат и американците, ама нема да се затрие свето.” Това е било посланието от Ванга в дословен вариант, както говори тя, останалата част от транса си е послание лично за мен.
- Значи сте имали само една среща с Ванга и въпреки това години наред вече ти изпадаш в трансове с нея…
- Да, виждали сме се само веднъж. През май 1992 г. Каза ми да отида повторно, но аз не успях. И след като почина започнах да изпадам в трансове с нея. И винаги я виждам много хубаво. С нея контактувам астрално. Казва ми неща, които винаги се случват.
Съжалявам, че не разбрах посланието й отправено към актрисата Невена Коканова! Благодарна съм й че в последните мигове от живота на актрисата именно тя бе поводът за нашето запознанство, макар за кратко... Благодарна съм й, че видя парите приживе, които носех за току-що започнатата, новострояща се черква в Рупите. Каза ми да ги разделя на две и да ги внеса на банкова сметка – едните за Рупите, другите за параклис „ Свети Спас” в Радомир, който е бил съборен, а по това време там умираха много млади хора.
Да, аз първа внесох парите за параклиса в Радомир и той е построен, но влизайки вътре, са изписани имена на видни личности в града, само моето го няма, но както и да е, важното е че съм изпълнила заръките й. Още преди да се срещна с Ванга обаче, изпадах в трансове с нея и в тях тя ме викаше. Още беше жива. И първото нещо, което ми каза в тях, бе, че ни предстоят тежки години в Перник. И ще имаме проблеми с водата. Ще мирише на жъборняк! И когато дойде време да се срещна с нея, се оказа, че е станало точно така. И когато ме видя, тя вика „ е, и що стана с вашио язовир, а! Немате вода за пиене!” Случи се точно така, както ми го бе казала.
- Ванга те е викала да отидеш при нея, още докато е била жива. Но кога се реши, кое те подтикна да го направиш?
- Сторих го чак след един случай в Перник. Бяхме излезли с децата и с мъжа ми. И пред една пицария аз спирам, защото изведнъж нищо не виждах. Тъмно ми стана пред очите. Появи ми се само картина как един мъж преследва друг, който е с чанта, преметната отпред. Мъжът отзад гръмва с пистолет този с чантата. И го убива. И действието се развива в центъра на града, точно на площада. Започнах да пищя, в един момент се опомних, около мен се бяха събрали хора, а аз викам „ Убиха човек! Убиха човек!”. А те ми отвръщат – „ абе, момиче, ти виждаш убийството, застанала си точно на мястото, на което се е случило”. Оказа се, че са убили някакъв касиер, който е носел пари в себе си. А аз не знаех. Тогава отидох при Ванга, за да разбера какво става. Не можех да осъзная какво се случва, мислех дори, че полудявам.
- Замисляла ли си се над това, че малцина са тези, които наистина вярват, че има хора с дарба като теб?! Заобиколени сме от твърде много измами и шарлатани, и вярата постоянно е в ситуация на изпитания. Не е спирало да се спекулира и с името на Ванга! Мнозина са тези, които във времето си приписаха определения от типа „ Аз съм наследник/чка на Ванга”!..
- Винаги съм подчертавала това, че Ванга не ми е казвала, че ще бъда нейна последователка! Те винаги казват – аз съм ходила при Ванга и тя ми е казвала, че ще я наследя…?! А Ванга никога не го е казвала това! Преди да почине, тя беше казала следното: „ Не ровете в тялото ми, там нищо няма да намерите, всичко идваше отгоре”. И това не се предава по наследство! Аз никога не съм очаквала да имам подобни способности, не ми е минавало и през ума. Родена съм 61-ва година и съм възпитавана атеистично в училище. Имала съм някаква вяра, но по съвсем друг начин. Клиничната смърт коренно промени живота мl
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР