Като сигнал до ФАКТИ пристигна поредното доказателството за некадърното управление

...
Като сигнал до ФАКТИ пристигна поредното доказателството за некадърното управление
Коментари Харесай

Сигнал към ФАКТИ: Инфрастуктурата в София е на ниво Пети свят

Като сигнал до ФАКТИ пристигна поредното доказателството за некадърното управление на ГЕРБ. В случая кадрите, които ще видите, касаят инфраструктурното състояние на столицата ни София, която поне на хартия се управлява от Йорданка Фандъкова, но немалко хора имаме съмнения, че тя няма никаква свобода да взема важни решения за града без санкцията на лидера на ГЕРБ и бивш премиер - Бойко Борисов. А също и бивш кмет на София.

В конкретика, през последните дни в София и цялата страна почти непрестанно вали дъжд и градоустройствените постижения на кметове на ГЕРБ, сред които и Фандъкова, лъсват с пълна сила. Разбира се, не всички кметове в страната са от тази партия, но са преобладаващо мнозинство. За съжаление.

Вероятно множество хора в последните 4-5 дни са се натъквали на улици, които са своеобразни реки, но до този момент само един читател на медията ни се престраши да ни изпрати снимки и да изкаже своето недоволство срещу некадърното управление на столицата ни.

Кадрите са от улица Алдомировска, която е успоредна на булевард Тодор Александров и популярната търговска улица Пиротска, като по ирония на съдбата на Алдомировска има офис на ГЕРБ.

СНИМКИ:
`Сигнал

`Сигнал

`Сигнал

`Сигнал

От писмото на нашия читател става ясно, че е човек, който пътува и не живее целогодишно в България, но прекарва по достатъчно време и навън, и в България, за да може прави постоянни сравнения.

Поради нежелание да придобива популярност в публичното пространство той ни поиска да бъдат споменати само неговите инициали М.С.

Ето какво гласи неговото гневно писмо, изпълнено с болезнени истини:

" Вероятно написаното от мен ще потъне в информационния поток и ще доведе най-много до някоя псувня срещу софийската управа, но съм длъжен да изпълня дълга си като човек, който не е спирал мечтае родната му страна да се превърне в нормално място за живот. Снимките, които изпратих до медията Ви илюстрират нагледно, че в в София - уж европейска столица, инфраструктурата е на ниво Пети свят (какъвто по принцип не съществува), като дори в някоя африкански държави, които съм посещавал заради работата си (пътувам често целогодишно), улиците и пътната инфраструктура като цяло е по-добра от българската. Изводът, без изобщо да коментирам козметичните ремонти на улици, които регулярно се случват и виждам, е, че в София се краде яко и е време гражданите на нашия град да въстанем срещу това. Освен ако на мнозинството от нас не му харесва градът така и да го крадат безогледно.

С тази инфраструктура, питам аз, на какво основание ще искат да заплащам за услуги, предлагани от Общината?

В почти всеки квартал в София има подобни улици, които са тотално разбити и при дъжд става ужас за пешеходците. Единствено т.нар. идеален център е горе-долу направен, въпреки че всички сме наясно с разбитите плаващи плочки - например около Министерство на здравеопазването.

А когато ние виждаме нашата столица такава, веднага се досещаме, че всъщност в останалата част от България положението е много по-зле, но много от хората не смеят да се оплачат, защото са зависими от местната власт или от разни престъпни феодали, които са близки до властта и в някои случаи я направляват. Такова издевателство над населението няма и в някои явни диктатури, които ми се е налагало да посещавам. И когато се прибера у нас, а аз прекарвам поне половината от годината в България, и си спомня какво съм видял в диктатурата Х, ми се плаче, защото все си мисля, че ние българите не заслужаваме това.

Благодаря предварително, ако решите да публикувате възмущението ми! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР