Катар разхлаби ограниченията за пътуване, предназначени за контролиране на новия

...
Катар разхлаби ограниченията за пътуване, предназначени за контролиране на новия
Коментари Харесай

Катар позволи на жителите си да пътуват в чужбина и да се връщат по всяко време

Катар разхлаби ограниченията за пътуване, предназначени за контролиране на новия коронавирус. От 1 август гражданите и хората с постоянно жителство в Катар ще могат да напускат и да се връщат в страната по всяко време, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10654
Правителствената служба за комуникации съобщи, че на пристигащите от страни с ниско равнище на разпространение на вируса ще бъде правен тест на летището и ще трябва да подпишат декларация, че ще се изолират за седмица.

Списъкът с тези страни ще бъде публикуван на уебсайта на Министерството на здравеопазването и ще бъде актуализиран на всеки две седмици.

Влизащите в страната, които са си направили тест в лицензирана лаборатория 48 часа преди пристигането си, няма да бъдат подлагани на тест на летището.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10654  В Боливия откриха над 400 натрупа по улиците, множеството от хората са били с ковид В Боливия откриха над 400 натрупа по улиците, множеството от хората са били с ковид  Калифорния надвиши 400 000 случая на ковид Калифорния надвиши 400 000 случая на ковид  Над 22% от популацията на Делхи са били носители на ковид Над 22% от популацията на Делхи са били носители на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР